Om MitValg.dk

Kender du til besværet, når du skal skifte bank, a-kasse, forsikring eller alarm? Du står måske med en masse spørgsmål omkring priser, vilkår, medlemsfordele og betingelser, men har svært ved at gennemskue markedet? Det kan MitValg.dk nu hjælpe dig med.

Vi er Danmarks nye tilbudsportal, og det er vores mission at gøre processen nemmere og ikke mindst, billigere. Vores fokus ligger på dig, og vi vil hjælpe dig med at finde den bank, fagforening, a-kasse eller de forsikringer, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Vi sammenligner dine behov og ønsker, med ydelser og tilbud fra de enkelte selskaber. Herefter matcher vi dig med de selskaber, der passer bedst til dig.

Vores erfaringer viser, at når både kunde og selskab matcher hinandens ønsker og behov, har man mulighed for at få de billigste og mest fordelagtige tilbud.

Vi samarbejder med en lang række store og små selskaber i Danmark, alle inden for forsikring, a-kasse, fagforening, bank og alarm. - Derfor kan det være en fordel at sammenligne flere brancher.

MitValg.dk forholder sig fuldstændig uvildig i matchprocessen, og du matches derfor altid med det selskab, der er mest fordelagtig for dig.

MitValg.dk - vi gør det nemmere, vi gør det billigere.


Kom hurtigt igang med at spare penge

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg de bedste.