Ofte stillede spørgsmål

Der kan være mange fordele og penge at spare, hvis man er kunde hos et selskab, der matcher rigtigt med dig. MitValg.dk er Danmarks førende match- og tilbudsportal. Vi matcher dig med de bedste og billigste selskaber, og giver dig en oversigt der gør det nemt for dig at sammenligne deres tilbud. Herefter vælger du selv om du ønsker at modtage et personligt tilbud fra et eller flere selskaber.
Er du eksempelvis på jagt efter en ny bank, eller ønsker du blot at finde ud af om du kan få bedre forhold ved at skifte bank, - så gør MitValg.dk det nemt ved at finde netop de banker der matcher dig bedst. Det eneste du behøver at gøre er, at vælge det tilbud du ønsker og indtaste dine ønsker og behov. Herefter finder vi frem til de selskaber der kan give dig de mest fordelagtige tilbud.

Om det er forsikring, bank, a-kasse eller alarm, så finder MitValg.dk de selskaber der matcher dig bedst.

MitValg.dk er helt gratis og uforpligtende.
Nej! Det er helt gratis og uforpligtende at benytte alle services på MitValg.dk.
Nej, det er uforpligtende at benytte MitValg.dk og derfor helt op til dig, om du vil acceptere de tilbud, du modtager.
Det afhænger helt af, hvor hurtige de enkelte selskaber, vi samarbejder med, er til at behandle din forespørgsel. Vores erfaringer viser dog, at du typisk vil modtage et tilbud inden for 48 timer, fra du har sendt din forespørgsel.
Når du laver en forespørgsel på enten forsikring, bank eller a-kasse, bliver du bedt om at indtaste nogle oplysninger omkring dine nuværende forhold samt de ønsker og behov, du har til selskabet.
MitValg.dk benytter herefter en algoritme, der finder frem til det eller de selskaber, du matcher bedst med.

For at lave det bedste match tager algoritmen højde for dine samt selskabets ønsker. Herved opnår vi et match og kan tilbyde de mest fordelagtige tilbud.

MitValg.dk forholder sig uvildig til hele processen og finder derfor udelukkende de bedste selskaber ud fra dine ønsker og behov.
Vi bruger udelukkende de oplysninger, du angiver på MitValg.dk, til at matche dig med de rigtige selskaber, så du får de mest relevante tilbud. Vi sammenligner dine oplysninger med det, selskaberne kan tilbyde, og finder derved frem til de mest fordelagtige tilbud for dig.
Vi samarbejder med følgende selskaber:

Forsikring
Alm. Brand

Bank
Arbejdernes Landsbank

A-kasse
CA A-kasse
Dana - A-kasse for selvstændige
Frie Funktionære
Lederne
Virksom
ASE

Alarmselskaber
Verisure
G4S