Ofte stillede spørgsmål

Der kan være mange fordele og penge at spare, hvis man er kunde hos et selskab, som matcher én korrekt.
MitValg.dk er en onlineplatform der finder det selskab, der matcher dig bedst. Herefter vælger du selv, om du ønsker at benytte det tilbud, du måtte modtage fra de valgte selskaber via MitValg.dk.

Er du eksempelvis på jagt efter en ny forsikring, eller ønsker du blot at finde ud af om du kan få bedre forhold ved at skifte forsikringsselskab, - så gør MitValg.dk det nemt ved at finde netop de forsikringsselskaber, der matcher dig bedst. Det eneste du behøver at gøre er, at vælge det tilbud du ønsker og indtaste dine ønsker og behov. Herefter finder vi frem til de selskaber, der matcher dig bedst. Mitvalg.dk kan naturligvis kun matche dig med de selskaber som har indgået et samarbejde med Mitvalg.dk. Derfor bestræber Mitvalg.dk sig løbende med at indgå nye samarbejder, så du som bruger har de bedste forudsætninger for at modtage det bedst mulige match.
Nej! Det er helt gratis og uforpligtende at benytte alle services på MitValg.dk.
Nej, det er uforpligtende at benytte MitValg.dk og derfor helt op til dig, om du vil acceptere de tilbud, du modtager.
Det afhænger helt af, hvor hurtige de enkelte selskaber, vi samarbejder med, er til at behandle din forespørgsel. Vores erfaringer viser dog, at du typisk vil modtage et tilbud inden for 48 timer, fra du har sendt din forespørgsel.
Når du laver en forespørgsel på f.eks. en forsikring eller a-kasse, bliver du bedt om at indtaste nogle oplysninger omkring dine nuværende forhold samt de ønsker og behov, du har til selskabet.

MitValg.dk benytter herefter en algoritme, der finder frem til det eller de selskaber, du matcher bedst med.

For at lave det bedste match tager algoritmen højde for dine samt selskabets ønsker. Herved opnår vi et match og kan tilbyde de mest fordelagtige tilbud.

MitValg.dk forholder sig uvildig til hele processen og finder derfor udelukkende det/de bedste selskaber ud fra dine ønsker og behov. Mitvalg.dk kan naturligvis kun matche dig med de selskaber, der har indgået et samarbejde med Mitvalg.dk. Derfor bestræber Mitvalg.dk sig løbende med at indgå nye samarbejder, så du som bruger har de bedste forudsætninger for at modtage det bedst mulige match.