Dyreforsikring

Der findes mange forskellige typer forsikringer. Hvad enten du ønsker den billigste dyreforsikring eller den, der matcher dine behov bedst, så hjælper MitValg.dk dig. Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringer indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.


Hvad er en dyreforsikring?
Der kan være stor forskel på, hvilken form for dyreforsikring du med fordel bør benytte. Det kommer helt an på hvilket dyr, du ønsker at forsikre - samt hvorlededes du ønsker dyret forsikret.

For det første handler det om hvad forsikringen skal dække: for eksempel syge-, livs-, brugsdyr- eller avlsforsikring. Dernæst gælder det indholdet – hvilke skader dækker den? Hvilke skader dækker den ikke? Endelig er der forhold som selvrisiko, dækningsbeløb og præmie.


Er du ordentlig dækket med dine forsikringer?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Nogle gange kræves der en dyrlægeattest for at tegne eller ændre forsikringen. Dyrlægeattesten må ikke være ældre end 30 dage fra den dag forsikringen eller ændringen træder i kraft.

Du bør forhøre dig nærmere ved dit forsikringsselskab (eller dit potentielt nye selskab) hvad der gælder for lige præcis dit dyr.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på din forsikring? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige produkter, deres betingelser, tillægsydelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet forsikring.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) forsikringsselskab(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.