Opsparing & Investering


Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et lån til den billigste rente eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Overvejer du at investere? Eller måske starte en opsparing? Når du vælger at spare op eller investere dine penge, tænker du fremad på egne og andres vegne. Om du skal lave en opsparingskonto eller investere dit overskud er op til dig, men banken kan hjælpe dig med rådgivning til, hvad der er det rigtige for dig.

Spar op
Vælger du at spare op, kan afkastet som regel ikke måle sig med det udbytte, du får ved at investere dine penge. Til gengæld er risikoen selvfølgelig også mindre. Der er mange muligheder for opsparing i banken alt efter dit behov. Det kan fx være børneopsparing, en almindelig opsparingskonto, boligopsparing osv. Renten og udbetalingen på de forskellige opsparingskontoer er forskellig fra bank til bank, og det kan derfor være en god idé at sammenligne dine muligheder hos flere forskellige banker, før du beslutter dig.


Mangler du rådgivning om opsparing og investering?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Investering
Om tiden er inde til at investere dit overskud afhænger først og fremmest af, om renten er lavere end prisstigningerne – det kan din bank hjælpe dig med at finde ud af. Du har som privatperson mange forskellige muligheder for at investere dine penge, det kunne fx være aktier, investeringsbeviser, obligationer, værdipapirer osv. Hvad der er det rigtige for dig og dine penge kan du få rådgivning om hos din bank. Det kan imidlertid være en god idé at forhøre sig hos forskellige banker, inden du beslutter dig.Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.