Daglig Økonomi


Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et lån til den billigste rente eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Din daglige økonomi er vigtig, og noget du ikke bør spekulere over i din dagligdag. Din daglige økonomi dækker over flere ting, men typisk får du i de fleste banker mulighed for at oprette en konto med tilhørende Visa/Dankort. Du får også mulighed for at holde styr på din netbank på flere digitale platforme. Med netbanken kan du gå i banken næsten hele døgnet. Du kan se, hvor meget der står på dine konti, du kan betale regninger, lave overførsler, kommunikere med din bank og meget mere.


Overvejer du at skifte bank?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Banken hjælper dig typisk også med at lægge et budget. Budgettet kan du som regel selv ændre i, når der skal træffes store beslutninger såsom køb af ny bolig eller lignende. Du lægger de forventede udgifter ind, så det er tydeligt, hvad du har til rådighed hver måned. Når det gælder din daglige økonomi kan det være en god idé at forhøre sig hos flere forskellige banker. Der kan være banker, der passer bedre til dine behov end andre.Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.