Boliglån

Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et lån til den billigste rente, at omlægge dine lån eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig. Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.


Du skal optage et boliglån - sandsynligvis for første gang - til et boligkøb. Der er nogle skridt, som alle skal igennem, før pengene til boliglånet bliver udbetalt.

Boligfinansiering kan være en kompliceret proces, hvor mange papirer skal sendes rundt mellem mange personer. Derfor kan processen også tage noget tid. Din bank skal først gennemgå din økonomi grundigt gennem årsopgørelser, lønsedler, privatbudgetter osv. Det er ud fra disse, banken vurderer din kreditværdighed, hvilket afgør, om du er i stand til at tilbagebetale lånet. Banken beregner herefter, hvad du kan købe bolig for. De kan ofte også give dig et boligkøberbevis, så du kan slå til, så snart den rigtige bolig er der. Endelig kan de hjælpe dig med at omlægge dit eksisterende boliglån, såfremt det er nødvendigt.


Overvejer du at omlægge dine lån?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Et boliglån kan bruges i forbindelse med køb af privat bolig eller til finansiering af istandsættelser og byggeprojekter på din bolig. Boliglånet oprettes altid med pant i din ejerbolig.

Hvor meget du skal betale i rente på dit boliglån er forskelligt fra bank til bank og flere forskellige faktorer spiller ind. Undersøg derfor grundigt, hvilken bank der kan tilbyde dig den mest fordelagtige rente.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.