Børn & Unge


Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et lån til den billigste rente eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

De fleste banker tilbyder forskellige børne- og ungdomspakker. De kan for eksempel indeholde en ungdomskonto eller en børneopsparing. En ungdomskonto giver dig som regel mulighed for at styre din egen økonomi med et hævekort, som du kan hæve kontanter med og giver dig oftest også adgang til at se din netbank.

De fleste banker tilbyder også særlige børneopsparinger til små børn, hvor de kan sætte penge ind på en konto og spare op. Man får som regel også en sparebøsse af banken, som man kan tage med hjem.


Har du brug for rådgivning?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Det er forskelligt fra bank til bank, hvor gammel man skal være for at få en ungdomskonto eller en børneopsparing. Der kan også være forskellige fordele afhængig af, hvilken bank du vælger. Det kan derfor være en god idé at forhøre sig hos flere forskellige banker, inden du beslutter dig.Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.